[ Belépés ] [ Admin belépés ]     foldgomb  magyarul  szlovakul  

· Főoldal
· Belépés
· Cikkek archívuma
· Fotóalbum
· Keresés
· Letöltések
· Témák

· Magasles
· Nimród Vadászújság
· Nimród Safari
· Vadászlap
· Požovníctvo a rybárstvo
· Hubertlov
· Halali

· Ragadozómadaraink
· RPS hírek

 Új az archívumban:
· 2003/06

 A teljes archívum...

 Új az archívumban:
· 1927/08

 A teljes archívum...

· Fórum
· Chat
· Vendégkönyv
· Levél a szerkesztőnek
· Szerkesztőség

· Szervezeti felépítés
· Alapszabályzat
· Vadászati előírások
· Oktatás
· Trófeaszemlék

· Bírálóbizottság
· Szlovák ranglista
· Nemzetközi ranglista
· Éremhatárok
· Bírálólapok

· Kontinentális vizslák
· Angol vizslák
· Retrieverek
· Spánielek
· Vérebek
· Kopók
· Tacskók
· Terrierek
· Agarak
· Egyebek

Vendégkönyv

Vissza az elejéreOldalak: [1] [2] [3] [4] [5] [6]
beküldte: Hz22008. augusztus. 20., 19:50
Huzamos ideje látogatom a honlapot, mondhatom nagy megelégedéssel nyugtáztam :
könnyű használhatóságát, küllemét , s nem utólsó sorban aktualitását a hírszerkesztés illetve a vadászati idények valamint a vadásztársadalmakkal kapcsolatos történések vonatkozásában. Sok hazai honlap követésre méltó példaként tekinthet az Önök "művére" melyhez szívből gratulálok , egyben reményemet fejezem ki: a töretlen lendület évtizedekig kitart. Vadászüdvözlettel. Hz2 (Győr)

beküldte: Dio2008. július. 8., 12:36
Tisztelt Szerkesztőség, Tisztelt Takács úr!

Először is emelem kalapom a színvonalas, gazdag, aktuális és állandó jelleggel frissülő honlap előtt. Azt hiszem egyre kevesebb olyan (internettel rendelkező) vadásztárs lesz köztünk, aki ne ismerné a honlapot. A színvonalas munkához gratulálok és sok-sok vadászat- és a természet barangolása közbeni élményt kívánok.

Tisztelettel:

Diószegi Dusán, Csilizradványról (SK)

beküldte: alexanderlaci2008. április. 4., 19:46
en meg nem vagyok vadasz,idohiany miatt meg nincs meg a vizsgam,de addig is figyelem az oldalt,mert szerintem sok olyat tudok meg toletek,amit kesobb felhasznalhatok.udv:Sandor Laszlo

beküldte: csabi20072008. március. 22., 15:24
Érdeklödni szeretnek h Vadászattal kapcsolatos filmeket honnnan tudnék letöltei?

beküldte: kicsivuk2008. március. 15., 20:41
Tisztelt Taki! még tavaly regisztráltam de azota rengeteg barátot szereztem! mert mi zöld ruhások hamar barátkozunk! rengeteget tanultam másoktol! tapasztalatot tanácsokat kaptam! és ennek ez a lényege barátkozzunk vadászunk, beszélgasünk! mert ez egy nagy CSALÁD! csak igy tovább üdv:kicsivuk!!!:)

beküldte: jankovicsszabi2008. február. 7., 18:36
Tisztelt Taki! Már rég regisztráltam,de igazán csak most "szoktam " rá az oldalra
ami nagyon sok segítséget nyújthat bármelyik vadásztársunknak,rengeteg érdekes dolgot találtam itt ami nagyon megfogott,csak gratulálni tudok a magas szinvonalu szerkesztéshez! üdv: Jankovics Szabolcs

beküldte: bozsikbalint2008. január. 29., 18:57
Nekem segít a továbbtanulásban !!:D

beküldte: 30-062008. január. 27., 16:05
Tisztelt Taki.Már régota figyelemmel kisérem a honlapot,holott csak nemrég regisztráltam Vuk vadászbarátom jóvoltából.Nagyon tetszik a lap,azóta némi túlzással ki merem jelenteni hogy csaknem napirenden "ITT VAGYOK".Sokat lehet itt tanulni,és ami még megfogott a tapasztalatcsere,ha ugyan tapasztalatból irnak.Kivánok a továbbiakban sok sikert.

Szivélyes és vadász üdvözlettel:Lóri

beküldte: HarasziAndras2008. január. 18., 18:58
Tisztelt Szerkesztőség az oldaluk nagyon felkeltette az érdeklődésemet,a cikkek érdekesek és nekem kezdőnek nagyon hasznosak:) Remélem sokat tanulhatokbelőlük. Tegnap akadtam véletlenül az oldalra és egész délutánra ittragadtam:D további sikeres szerkesztést kivánok. tisztelettel Haraszi Andras! Nem vagyok egy nagy gépelős azért irok ilyen röviden.:-I

beküldte: amerigoromano2007. december. 16., 22:05
Tisztelt szerkesztoseg!Nagyon orulok ,hogy van egy ilyen temaju oldal ,raadfasul magyar nyelven is !Nem vagyok vadasz,nem is tervezem,hogy az legyek,mert lassan tobba vadasz mint a vad.:)En inkab vadaszati temaju kepeket festegetek .A termeszetjaras mar a gyerekkoromtol a veremben van.Imadom a termeszetet es az allatokat.Sok sikert kivanok minden olyan embernek akik a csallokozi vadallomannyal es termeszeti kincseinkkel torodnek a tovabbiakban!

beküldte: valovicsroland2007. november. 28., 15:28
A feleségem és én szeretettel üdvözöljük vadásztársainkat!
Csak véletlenül tévedtünk erre az oldalra, de ma végre sikerült bejutnunk.Hát elég nehéz volt!!! Mi mindketten vadászok vagyunk.A feleségem vadász-vadtenyésztő szakmunkás,én vadgazdálkodási technikus.Sajnos mindketten munkanélküliek vagyunk, :{ állásajánlat egy szál sem.
Szóval: mit lehet ilyenkor tenni? :x
Irjatok, ha tudtok valamit. E-mail címünk:halasiorsi@CitroMail.hu

beküldte: svens2007. október. 9., 13:28
Tisztelt Takács úr!

Nemrég leltem rá a honlapra és nagy örömmel csatlakoztam a minap az adatbázis használóinak táborához. Rendkívül tetszik az oldal, remélem többször be tudok kapcsolódni az információcserébe. Kezdetnek beléptem a fotóalbum-szerkesztő oldalra. Remélem az eljövendő tél mindannyiunknak élményekben gazdag vadászatokat hoz és ezeket is megoszthatjuk egymással.
Vadászüdvözlettel:
Kovács József /svens /
Mo, Harkány

beküldte: frideld22007. augusztus. 9., 11:36
Nagyon örülök, hogy létezik ez az oldal, hiszen itt sok segítségek kaphat az akinek valami infóra van szüksége.

Gratulálok a szerkesztőnek!!!

beküldte: vinczelehel2007. április. 22., 11:30
Vadászüdvözlet minden vadűzőnek ki ezen oldalt látogatja és külön gratuláció Takinak és kolégáinak kik kitűnő minőségi oldalt kreáltak nekünk vadászoknak. Engem Vincze Lehel-nek hívnak, a Parciumban (Románia) űzöm a vadat már idestova 21 éve mint vadász és előtte 12 éve mint hajtó. Jelenleg a Margitta városi vadász és horgász Club azzaz egyesület, alelnöke és vadászmestere. Margitta 65 km-re van Nagyváradtól (Oradea). a terulet dimbes dombos erdős bozótos részekkel, ugyanakkor jónéhány száz hektár mezőgazdaságilag művelt lapályal. Fő vadunk a disznó, őz, fácán, nyúl, fogoly.Talán ennyi elég is bemutatkozásnak, mégegyszer Üdv mindenkinek.

beküldte: pasztor1ir2007. április. 1., 21:30
Tisztelt Takács Frigyes Ur !
Molnar Attila (erdotjáró) barátom ajánlotta,hogy nézzem meg az On által szerkesztett Sk. vadászhonlapot.Nagyon orulok, hisz a vadásztársdalom gazdagabb lett egy jólszerkesztett vadászlappal.GRATULÁLOK.
:)

beküldte: sipula2007. március. 22., 15:16
Tisztelt Takács Frigyes Úr!

Véletlenül találtam rá, de csak gratulálni tudok az oldalhoz! Nagyon tetszik! Végre egy vadász oldal ami nekünk magyaroknak szól itt szlovákián! Ajánlani fogom minden vadász ismerősömnek.
Minden jót, jó egészséget és sok sikert kívánok az oldal szerkesztéséhez, úgy mint a vadászatban is!

Tisztelettel:
Sipula Szabolcs

beküldte: vidra12007. január. 30., 20:09
Tisztelt Taki!

Igaz.hogy nem régóta olvasom a lapot,de nagyon jó információk vannak benne.
Csak igy tovább és hajrá. Üdv..Vidra1.

beküldte: kurthylaci742007. január. 27., 15:22
Nagy érdeklodéssel olvasom a honlapot mert lekoti a figyelmem.Csak gratulalni tudok
hozzá.Sok sikert kívánok a tobbiekben.
Udv az egész szerkesztoségnek! Kurthy Laci

beküldte: karolyilaci2007. január. 24., 19:00
Tisztelt Takács Frigyes úr !
Ma találtam meg a honlapját és egész délután ezt bongésztem. Gratulálok ehhez a fantasztikus szerkesztéshez. Ami a vadászattal kapcsolatos minden megtalálható itt. Szóval nagyin tetszik és gyakran fogom látogatni a honlapot, mivel jómagam is aktív vadász vagyok. A továbbiakban is sok sikert a szerkesztéshez és a vadászatban, szivélyes udvozlettel
Károlyi László

beküldte: dragon2006. december. 16., 17:08
Kilián Endre( Dragon) vagyok, örülök, hogy megismerhettem, és naponta használhatom e nagyon jól sikerült honlapot.Jó egészséget és jó munkát kívánok a szerkesztéshez, és működtetéshez!!Ezúton szeretnék kellemes karácsonyi ünnepeket, valamint eredményekben gazdag boldog új évet kívánni mindenkinek ! Baráti üdvözlettel: Kilián Endre és az Agria Dragon Bloodhound és Golden Retriever kennel Magyarországról.

Vissza az elejéreOldalak: [1] [2] [3] [4] [5] [6]

Új hozzászóllás létrehozása - csak regisztrált tagoknak, belépés itt, regisztráció ittAll logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest Š 2002 by me.
You can syndicate our news using the file ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Oldalkészítés: 0.046 másodperc