[ Belépés ] [ Admin belépés ]     foldgomb  magyarul  szlovakul  

· Főoldal
· Belépés
· Cikkek archívuma
· Fotóalbum
· Keresés
· Letöltések
· Témák

· Magasles
· Nimród Vadászújság
· Nimród Safari
· Vadászlap
· Poľovníctvo a rybárstvo
· Hubertlov
· Halali

· Ragadozómadaraink
· RPS hírek

 Új az archívumban:
· 2003/06

 A teljes archívum...

 Új az archívumban:
· 1927/08

 A teljes archívum...

· Fórum
· Chat
· Vendégkönyv
· Levél a szerkesztőnek
· Szerkesztőség

· Szervezeti felépítés
· Alapszabályzat
· Vadászati előírások
· Oktatás
· Trófeaszemlék

· Bírálóbizottság
· Szlovák ranglista
· Nemzetközi ranglista
· Éremhatárok
· Bírálólapok

· Kontinentális vizslák
· Angol vizslák
· Retrieverek
· Spánielek
· Vérebek
· Kopók
· Tacskók
· Terrierek
· Agarak
· Egyebek

Vadászlap: Előzetes a MAGYAR VADÁSZLAP augusztusi számából
Dátum: 2005. 07. 29. Szerző: taki

Sajtófigyelő

 
 

 
A Magyar VADÁSZLAP augusztusi száma július 26-ától kapható az újságárusoknál 
 
 
A lapszám tartalmából:
 


 
 
- Szívügyem az autó és a vadászat - mondja Kovács Attila, a Suzuki Top Kft. vadász-tulajdonosa, aki az ország egyik legrégebbi autókereskedője és évtizedek óta az őzbak-vadászattal elkötelezett fegyverforgató … és aki vadászként első alkalommal nyilatkozott a sajtónak.
 
- A biodiverzitás - a természet biológiai sokfélesége - egyértelműen a vadászok "önös" érdeke - hangsúlyozza Nagy István, Pest megye fővadásza írásában, amelyhez szervesen kapcsolódik a szerkesztőség ritkán vadászott fajokról szóló összeállítása. A terjeszkedő nyestkutyáról, a visszatelepült aranysakálról, az éjszakai "rablólovagról" - a borzról, a végveszélybe került üregi nyúlról, a "trófeás madárról" - a vadpulykáról … és nem utolsó sorban a fürjről és a fogolyról olvashatnak nem mindennapi érdekességeket.
 
- Augusztus 10-éig várja a szerkesztőség az augusztusi számban is megjelentetett, kivágható szavazólapokat, amelyen a magyar vadászok 100-as Top-listája rangsorára lehet szavazni. S hogy kikre adhatják le voksukat, megtekinthető a VADÁSZLAP júliusi számában és a főmenü "Top-lista" megnyitásával.
 
- Égbetörő hegyek földhözragadt vadja - ez a címe Somfalvi Ervin mormota-vadászatról szóló ausztriai beszámolójának, amely akár kedvcsinálónak is tekinthető a magyar vadászok számára.
- Hegyes Zoltán a korongvadászat praktikáiról kezdte el sorozatát, és Wallendums Péter objektíven foglalja össze az ólom és az acél sörét közötti tudnivalókat.
- A DÉMÁSZ Rt. sem gondolta volna, hogy a VKE kecskeméti vadhívó tanfolyamán meghirdetett akciója nyomán Bács-Kiskun megyében "berezelnek" a vezeték-tolvajok. A DÉMÁSZ a vadászok segítségét kérte és a bejelentőknek komoly pénzjutalmat helyezett kilátásba. Július közepéig egyetlen vadásznak sem kellett pénzjutalmat kifizetniük, ugyanis "leálltak" a vezeték-tolvajok, akik korábban átlagosan havi 1 millió forint értékű vezetéket loptak el, mostanában egyetlen lopásra sem vállalkoztak.

 
Felhasználónév

Jelszó

Még nem vagy tag? Regisztrálj, ingyenes!

· Több hír: Sajtófigyelő
· Több hír: taki


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Sajtófigyelő:

Bemutatkozik a Hubertlov vadászati szakfolyóirat Nyomtatható változat Nyomtatható változat

 Elküldés levélben Elküldés levélben


Kapcsolódó rovatok

Sajtófigyelő

Ehhez a hírhez nem lehet hozzászólni.


All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me.
You can syndicate our news using the file ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Oldalkészítés: 0.059 másodperc