[ Belépés ] [ Admin belépés ]     foldgomb  magyarul  szlovakul  

· Főoldal
· Belépés
· Cikkek archívuma
· Fotóalbum
· Keresés
· Letöltések
· Témák

· Magasles
· Nimród Vadászújság
· Nimród Safari
· Vadászlap
· Poľovníctvo a rybárstvo
· Hubertlov
· Halali

· Ragadozómadaraink
· RPS hírek

 Új az archívumban:
· 2003/06

 A teljes archívum...

 Új az archívumban:
· 1927/08

 A teljes archívum...

· Fórum
· Chat
· Vendégkönyv
· Levél a szerkesztőnek
· Szerkesztőség

· Szervezeti felépítés
· Alapszabályzat
· Vadászati előírások
· Oktatás
· Trófeaszemlék

· Bírálóbizottság
· Szlovák ranglista
· Nemzetközi ranglista
· Éremhatárok
· Bírálólapok

· Kontinentális vizslák
· Angol vizslák
· Retrieverek
· Spánielek
· Vérebek
· Kopók
· Tacskók
· Terrierek
· Agarak
· Egyebek

Vadászlap: A Magyar VADÁSZLAP 2005/márciusi számának előzetese
Dátum: 2005. 02. 15. Szerző: taki

Sajtófigyelő
Február 22-én jelenik meg a Magyar VADÁSZLAP 2005/márciusi száma, amely 3200 újságárus helyen – a többi között az Auchan és a Tesco áruházakban, a Schell és OMV benzinkutaknál – vásárolható meg.

A tartalomból:


Már hagyomány, hogy márciusban bő terjedelemben foglalkozunk az erdei szalonka vadászatával. Így van ez most is, hiszen megpróbálunk tippeket adni a márciusi hajnali-esti húzásokhoz, értesülhetnek Olvasóink a szalonkanyitány helyszínéről és idejéről, ismét kiírtuk a Szalonka Dublé Díjat, erről szól Márok Tamás: Szalonka-vérnyomás c. esszéje és közlünk néhány receptet a szalonkák elkészítéséhez.

Reméljük, igazi szenzáció lesz, hogy a T-Mobile segítségével szalonka információs centrumot hoztunk létre, ahol összegyűjtjük és közkinccsé tesszük a szalonkákról szóló híreket, telefonüzeneteket és SMS-eket.
A nem emelt díjas szalonka információs vonal
a 06-30/30-30-369-es
telefonszámon február 25-étől április 10-éig működik.

A lap szerkesztősége úgy döntött – miután idén a személyiségi jogokra hivatkozva nem sikerült a FeHoVá-n megrendezni az Országos Trófea Szemlét – segítséget nyújt a vadászoknak az „Életem bikája-, bakja-, muflon kosa-, kanja” kiállítás megszervezéséhez, fotóval, rövid leírással a lap hasábjain is elkezdi gyűjteni a kiállítás egészen biztosan érdekes-izgalmas anyagát.
Hogyan lesz sikeres videós egy vadőrből? – a kérdésre választ kaphatnak a Takács Viktorral készült interjúból.
Sokak számára lehet, hogy nem különleges, de mégis példaértékű a szanyi Dózsa Vadásztársaság működése, ahol az összefogás és az összetartozás gyökerei évszázadokra nyúlnak vissza és ezt ma is számos rendezvénnyel erősítik. Kevés olyan vadásztársaság létezik az országban, akinek saját focicsapata is van.


Nem számított a konkurencia, jó hangulatú, emlékezetes bált rendezett a VKE Diana Vadászhölgy Klubja február 4-én Budapesten. Tudósításunkból az is kiderül, hogy több vadászati lehetőség mellett egy 28-as Fausti sörétes puska volt a tombola fődíja.Mi a véleménye a vadászatról, a vadászokról? – tette fel a kérdést a TÁRKI közvélemény kutatása tavaly ősszel. A kutatás eredményei nem csak tanulságosak, alapot szolgáltatnak a vadászat kommunikációs stratégiájának kidolgozásához.

Jó tudni, kihez kell fordulni a természetvédelemmel kapcsolatos kérdésekben. Ezért közli a lap az újonnan alakult Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőségek teljes listáját… és a szerkesztőség megpróbált arra is fényt deríteni, hogyan érinti a vadászatot a Natura 2000 európai program.A szafari rovatban ezúttal egy nem mindennapi élményről, az ausztráliai vaddisznóvadászatról olvashatnak Kolláth József tollából.
És végül, első alkalommal jelenik meg a lapban a vadászok Top-listájának összesített névsora, hogy a szavazó-szelvények beküldésével a magyar vadászok eldönthessék, kit tartanak érdemesnek, hogy a 100-as listára a neve felkerüljön. 
Felhasználónév

Jelszó

Még nem vagy tag? Regisztrálj, ingyenes!

· Több hír: Sajtófigyelő
· Több hír: taki


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Sajtófigyelő:

Bemutatkozik a Hubertlov vadászati szakfolyóirat Nyomtatható változat Nyomtatható változat

 Elküldés levélben Elküldés levélben


Kapcsolódó rovatok

Sajtófigyelő

Ehhez a hírhez nem lehet hozzászólni.


All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me.
You can syndicate our news using the file ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Oldalkészítés: 0.059 másodperc