[ Belépés ] [ Admin belépés ]     foldgomb  magyarul  szlovakul  

· Főoldal
· Belépés
· Cikkek archívuma
· Fotóalbum
· Keresés
· Letöltések
· Témák

· Magasles
· Nimród Vadászújság
· Nimród Safari
· Vadászlap
· Požovníctvo a rybárstvo
· Hubertlov
· Halali

· Ragadozómadaraink
· RPS hírek

 Új az archívumban:
· 2003/06

 A teljes archívum...

 Új az archívumban:
· 1927/08

 A teljes archívum...

· Fórum
· Chat
· Vendégkönyv
· Levél a szerkesztőnek
· Szerkesztőség

· Szervezeti felépítés
· Alapszabályzat
· Vadászati előírások
· Oktatás
· Trófeaszemlék

· Bírálóbizottság
· Szlovák ranglista
· Nemzetközi ranglista
· Éremhatárok
· Bírálólapok

· Kontinentális vizslák
· Angol vizslák
· Retrieverek
· Spánielek
· Vérebek
· Kopók
· Tacskók
· Terrierek
· Agarak
· Egyebek

Rendezvények: A LEGUTÓBBI NÉGY ÉVTIZED LEGÉRTÉKESEBB TRÓFEÁI AZ IDEI FeHoVa KIÁLLÍTÁSON
Dátum: 2009. 02. 10. Szerző: taki

Rendezvények

Magyarország legnépszerűbb vadászati kiállítása a FeHoVa (Fegyver-Horgász-Vadász) az idén egy igazi csemegével készül elkápráztatni a vadászokat és a természet szerelmeseit. A 2009. március 19-22  között megrendezett vadászati rendezvényen a legutóbbi négy évtized legértékesebb trófeáit állítja ki.


 
A 30 trófea melyek egytől egyig vagy világrekorderek vagy magyar győztesek most először lesznek együtt láthatók. A trófeakiállítás önmagában is lehet Európára szóló szenzáció, de ezt még további hozzáadott művészi értékekkel is gazdagítják. A trófeák mellett ugyanis 10 magyar festőművész 30 alkotása jeleníti meg az agancsokhoz, mufloncsigákhoz és az agyarakhoz tartozó vad emlékét, mégpedig természetes környezetének művészi háttér-ábrázolásával.

A 2008. évi FeHoVa-n 12 országból 240 kiállító mutatkozott be, és negyvenkétezer érdeklődőt vonzott. Az évek óta egyre népszerűbb kiállításon a vadászat és a fegyverek vonzzák a legtöbb kiállítót és a legtöbb látogatót is. Az utóbbi néhány évben viszont rohamosan zárkózik fel a horgászat kedvelőinek a tábora is. Ma már a FeHoVa azoknak is érdekes, akik a vad és a hal életmódjának kifürkészésénél jobban szeretik a természet más kincseinek a feltárását, megismerését. Az idei FeHoVa kiállítás egy átfogó bemutatót nyújt mindenkinek, aki a szabadban töltés vonzó lehetőségeit kutatja. 
A sokrétű, „természetes" kiállítás - a világrekord trófeák - és a hozzájuk kapcsolódó műalkotások - 2009 márciusában joggal kerülhetnek a hazai és nemzetközi szakmai körök, és persze a nagyközönség figyelmének középpontjába.

A FeHoVa március 19-22-ig, csütörtöktől vasárnapig tart nyitva a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállításról és a kísérő programokról az érdeklődők folyamatosan tájékozódhatnak majd a www.fehova.hu és a  www.vadaszat.sk internetes oldalról.

A Vadászati információs Adatbázis karöltve a HUNGEXPO Zrt biztosítja az iskoláknak és a polgári társulásoknak, mint pl. a SzVSz, Vadászati egyesületek, RPS stb. hogy a csoportos látogatás esetén a belépő díjak a FeHoVa-ra jelentős árengedménnyel legyenek. Az engedmény feltétele a kitöltött és lebélyegzett igénylőlap. Az igénylőlapot egy példányban a Vadászati Információs Adatbázisnak kell elküldeni és egy példányban felmutatni a FeHoVa-ra történő csoportos jegyvásárlásnál. Az ehhez szükséges nyomtatványok február végén és márciusban lesznek majd letölthetőek a Vadászati Információs Adatbázison  www.vadaszat.sk . A szervezett „csoportos belépés” esetén min. 10 személynek kell váltania csoportos belépőt. 

                                                                                                                        
Szeretettel várjuk 2009. március 19 és március 22 között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban a FeHoVa kiállításon!BÁN Zsuzsanna
kiállításszervező
TAKÁCS Frigyes
Vadászati Információs Adatbázis


 
Felhasználónév

Jelszó

Még nem vagy tag? Regisztrálj, ingyenes!

· Több hír: Rendezvények
· Több hír: taki


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Rendezvények:

VII. Szarvasbőgő Európa Bajnokság – Göd Nyomtatható változat Nyomtatható változat

 Elküldés levélben Elküldés levélben


Kapcsolódó rovatok

Rendezvények

Ehhez a hírhez nem lehet hozzászólni.


All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest Š 2002 by me.
You can syndicate our news using the file ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Oldalkészítés: 0.049 másodperc