[ Belépés ] [ Admin belépés ]     foldgomb  magyarul  szlovakul  

· Főoldal
· Belépés
· Cikkek archívuma
· Fotóalbum
· Keresés
· Letöltések
· Témák

· Magasles
· Nimród Vadászújság
· Nimród Safari
· Vadászlap
· Požovníctvo a rybárstvo
· Hubertlov
· Halali

· Ragadozómadaraink
· RPS hírek

 Új az archívumban:
· 2003/06

 A teljes archívum...

 Új az archívumban:
· 1927/08

 A teljes archívum...

· Fórum
· Chat
· Vendégkönyv
· Levél a szerkesztőnek
· Szerkesztőség

· Szervezeti felépítés
· Alapszabályzat
· Vadászati előírások
· Oktatás
· Trófeaszemlék

· Bírálóbizottság
· Szlovák ranglista
· Nemzetközi ranglista
· Éremhatárok
· Bírálólapok

· Kontinentális vizslák
· Angol vizslák
· Retrieverek
· Spánielek
· Vérebek
· Kopók
· Tacskók
· Terrierek
· Agarak
· Egyebek

SPZ: LÉVAI VADÁSZNAPOK 2010
Dátum: 2010. 03. 15. Szerző: taki

Szlovák Vadásszövetség








Tavasszal nemcsak a szlovák vadászok útjai irányulnak Lévára. Ebben az évben immár XV. alkalommal hirdetnek találkozót a vadászok, erdészek, természetbarátok és az ifjúság, hogy közösen vegyenek részt a LÉVAI VADÁSZNAPOKON.



A rendezvénysorozat részei lesznek:

1, Filmfesztivál. A vadászati és természetvédelmi filmek seregszemléje, melyre három kategóriában lehet benevezni:

1, Dokumentumfilm  és oktató film
2, Vad és a természet
3, Házi video – Kezdő lépések a filmezésben


A pályázók 2010. március 31-ig küldhetik be a pályaműveiket a köv címre:
Slovenský požovnícky zväz ústredie, Štefánikova 10, 81105 Bratislava,
tel. č. 02/57 20 33 11, 57 20 33 17,
e-mail: sekretariat@polovnictvo.sk , szerkeszto@vadaszat.sk, legislativa@polovnictvo.sk

A pályaművek nyilvános vetítése 2010 április 13,14 és 15-én lesz a Lévai Kultúrközpontban. Az értékelő bizottság a beérkező pályaművek számától függően fenntartja a jogot a vetítési idő megváltoztatására.

2, Irodalmi  és  képzőművészeti  pályázat - „TERMÉSZET  GYERMEKSZEMMEL”.
A Lévai járás alapiskola diákjai pályázhatnak. Festményeket, rajzokat és irodalmi pályázatokat a SzVSz Léva járási irodájába (Oko SPZ, Dopravná 14, Levice) kell eljuttatni 2010. március 15-ig

3. Kiállítások. „Vadászat és a természet” c. kiállítás amely 2010 április 9-17-ig lesz megtekinthető a Lévai Družba Kultúrközpontban. A kiállításon megtekinthető a lévai járás összes 2009 –es évben zsákmányolt trófeája. A kiállítás megnyitója egybeesik KITTENBERGER Kálmán emléktáblájának a leleplezésével és a Lévai Vadásznapok ünnepélyes megnyitójával, amely 2010 április 09-én, 14.00 órai kezdettel lesz megtartva. A nyilvánosság részére a kiállítás 2010. április 10-16-ig naponta 9.00 órától 17.00 óráig lesz látogatható míg április 17-én 8.00-órától 11.00 óráig.

4. Nemzetközi trófeabírálat. A CIC nemzetközi trófeabíráló bizottsága 2010. április 8 és 9-én elbírálja a 2009/2010-as vadászati évben zsákmányolt legerősebb trófeákat. A bírálat helyszíne a Lévai Družba Kultúrközpont. A trófeabírálatra külföldről is nevezhetők be trófeák. A trófeákat a SzVSz központi irodájában, Stefánikova 10, Bratislava kell bejelenteni vagy a SzVSz járási irodáinál. Magyarországi érdeklődők a trófeabírálatra jelentkezhetnek a Vadászati Információs Adatbázisnál a 00421 905 693443   telefonon vagy a szerkeszto@vadaszat.sk e-mailen.



5. Pénteken 2010 április 9-én 13,00 órakor az Állami Erdőkezelő Vállalat lévai üzemében  kerül sor KITTENBERGER Kálmánnak a nagy vadásznak és zoológusnak Léva város szülöttének emlékére állított táblának a leleplezésére.

6. Szakszeminárium. 2010 április 10-én a Lévai Družba Kultúrotthon előadótermében  „A  vadászati törvény a vadászgyakorlatban” címmel nemzetközi  szakelőadás sorozat lesz. A szakelőadás sorozat kezdete 9.00 óra. A szakszemináriumon hallgatóként bárki résztvehet aki időben beadja a jelentkezési lapját a SzVSz Léva Járási irodájába. A jelentkezési határidő 2010. március 31. Magyarorzsági érdeklődők jelentkezhetnek a Vadászati Információs Adatbázison a +421 905 93443 telefonon, vagy a szerkeszto@vadaszat.sk e-mail címen.


7. Gyerekek és a vadászok a vár alatt. 2010. április 11-én, 13.00 és 17.00 óra között a vadászok találkára hívják a gyerekeket a Lévai Várudvarba, ahol az ifjúság ismerkedhet a természettel, az erdővel a vadászattal. Természetesen nem fognak hiányozni a solymászok, kürtösök, vadhívók, kynológusok és az erdészek sem.

 

8. Vásárok.  2008 április 10-11-én a Lévai Družba Kultúrközpont termeiben kirakodó vásár lesz. A Lévai Vadásznapok látogatói vásárolhatnak könyveket, folyóiratokat, vadászati felszereléseket, ajándékokat és különböző kellékeket melyek a vadászatot és a természetben töltött szabadidőt szolgálják.

9. 2010 április 16-án a Lévai Kultúrotthon társalgójában Országos Ifjúsági Vadhívó Verseny lesz, amely gálaestével ér majd véget. A gálaest részei lesznek a Lévai Vadásznapok rendezvénysorozaton meghirdetett versenyek eredményhirdetései és a Nemzetközi filmfesztiválon elbírált nyertes filmek vetítése és beszélgetés a filmek alkotóival. 

Hívunk mindenkit, akik kellemes  környezetben kellemes emberek között szeretnék tölteni a szabad idejüket és mindenkit szeretettel várunk a Lévai Vadásznapokra.




 
Felhasználónév

Jelszó

Még nem vagy tag? Regisztrálj, ingyenes!

· Több hír: Szlovák Vadásszövetség
· Több hír: taki


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Szlovák Vadásszövetség:

A VILÁG LEGERÔSEBB MUFLON TRÓFEÁJA



 Nyomtatható változat Nyomtatható változat

 Elküldés levélben Elküldés levélben


Kapcsolódó rovatok

Szlovák Vadásszövetség

Ehhez a hírhez nem lehet hozzászólni.


All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest Š 2002 by me.
You can syndicate our news using the file ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Oldalkészítés: 0.049 másodperc