[ Belépés ] [ Admin belépés ]     foldgomb  magyarul  szlovakul  

· Főoldal
· Belépés
· Cikkek archívuma
· Fotóalbum
· Keresés
· Letöltések
· Témák

· Magasles
· Nimród Vadászújság
· Nimród Safari
· Vadászlap
· Požovníctvo a rybárstvo
· Hubertlov
· Halali

· Ragadozómadaraink
· RPS hírek

 Új az archívumban:
· 2003/06

 A teljes archívum...

 Új az archívumban:
· 1927/08

 A teljes archívum...

· Fórum
· Chat
· Vendégkönyv
· Levél a szerkesztőnek
· Szerkesztőség

· Szervezeti felépítés
· Alapszabályzat
· Vadászati előírások
· Oktatás
· Trófeaszemlék

· Bírálóbizottság
· Szlovák ranglista
· Nemzetközi ranglista
· Éremhatárok
· Bírálólapok

· Kontinentális vizslák
· Angol vizslák
· Retrieverek
· Spánielek
· Vérebek
· Kopók
· Tacskók
· Terrierek
· Agarak
· Egyebek

aktuális hírek: Megújult a BNV: már vadászat is szerepel a kínálatban
Dátum: 2011. 10. 21. Szerző: taki

Aktuális hírekEgész napos családi programot ígér október 19-23. között a BNV, ahol a vásári kínálatban idén már a vadászat is helyet kap.

A Kölyökparádé – amely a BNV utolsó három napján, október 21-23. között csatlakozik a rendezvényhez – igazi gyerekparadicsommá varázsolja a Hungexpo Budapesti Vásárközpontot.


A BNV-n idén hat világ találkozik a látogatók legnagyobb örömére, hiszen külön gondoltak a hölgyekre és az urakra a szervezők. Az Otthonunk világa, a Nők világa, az Ízvilág, a Hungarikumok világa, valamint az afrikai és távol-keleti különlegességeket bemutató Nagyvilág mellett a Férfiak világába is bepillanthat a közönség. A fiúknak szóló területen kap helyet a vadászat témaköre is. A vadászok legnagyobb örömére így az őszi szezonban is lehetőség nyílik válogatni a legújabb vadászruhák, optikák, vadászkések és lámpák között, melyek kedvezménnyel vásárolhatók meg a BNV-n. Sport, tesztvezetés és európai díjnyertes szórakoztató-elektronikai cikkek a Férfiak Világának további témái.


Erősen javasolt azonban a vadászoknak szóló kínálat után a BNV többi világát is felfedezni! Az Otthonunk világának Trendszigetén a többgenerációs otthon megteremtéséhez adnak tippeket a legkiválóbb hazai lakberendezők, de szívesen nyújtanak segítséget más kérdésekben is, főként ha a látogató alaprajzzal érkezik. A Nők Világa látványosabb lesz, mint valaha, erről színvonalas divatbemutatók, többek között a tv2 tehetséges divatkreátorai gondoskodnak, de az év legnagyobb divateseménye, a Gombold újra! is a BNV-re érkezik. Ezenkívül interaktív szépségsziget és öt napos táncmaraton csábítja maradásra a hölgyeket. Az új BNV-n az Ízvilág gasztronómiai érdekességekkel is szolgál, a programok keretében pedig a főzni szerető közönség élőben veheti szemügyre Gianni, Kovács Lázár, Frank Júlia, Sági Szilárd és Buza Sándor szakácstudományát. Külön világot kapnak magyar kiválóságaink, a hungarikumok is. A Nagyvilágban többek között kínai, indiai, kenyai és egyiptomi kiállítók is megjelennek.

Október 21-23. között a Kölyökparádé igazi gyerekparadicsommá változtatja a BNV-t, ahol a rengeteg játék mellett a „mi leszek ha nagy leszek” kérdésre is segítenek választ adni a gyerkőcöknek. Rendőr, autóversenyző, pék, orvos, varrónő, erdész, rejtvényfejtő és futballsztár is lehet bárki, aki meglátogatja a mesterségek standjait. Lesz rádióstúdió, ahol a kis látogatók riporterek lehetnek egy napra. Másutt „kétkezi újságírást” tanítanak, a legügyesebb riportereknek pedig szerkesztőségi látogatás lesz a díja. Az álmok megvalósítása közben másfelé is érdemes körülnézni: lesz LEGO-város, elektromos távirányítású modell bemutató, PlayStation Move bajnokság, mozi és sport is. A Kölyökparádé és a Modellezz.hu közös játékán egy családi utazás talál gazdára amelynek úti célja a párizsi Disneyland. „Mesével kerek a világ!” címmel készül programokkal a Mosoly Alapítvány, akik közelebb hozzák a nagyközönséghez a mesét és a meseolvasás családi élményét, illetve már elindították nagyszabású online adománygyűjtő akciójukat a krónikusan és súlyosan beteg gyerekek kórházi meseterápiájának támogatására a www.mosolyparade.hu oldalon, amely a Kölyökparádén is folytatódik majd.

További információk:
www.hungexpo.hu/bnv
www.hungexpo.hu/kolyokparade 
Felhasználónév

Jelszó

Még nem vagy tag? Regisztrálj, ingyenes!

· Több hír: Aktuális hírek
· Több hír: taki


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Aktuális hírek:

ALBÍNÓ ŐZ AZ IPOLYSZAKÁLLOSI HATÁRBAN Nyomtatható változat Nyomtatható változat

 Elküldés levélben Elküldés levélben


Kapcsolódó rovatok

Aktuális hírek

Ehhez a hírhez nem lehet hozzászólni.


All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest Š 2002 by me.
You can syndicate our news using the file ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Oldalkészítés: 0.052 másodperc